Sign Up

Java Developer? Verdien 300€ aan een nieuwe baan!

Join Karreer.com

Ben jij Java Developer? En wil je op basis van je persoonlijkheid worden gematcht aan bedrijven? Welkom bij Karreer! Op dit moment staan er voor 30+ bedrijven vacatures open voor een Java Developer. Schrijf je nu in op Karreer.com en verdien tot 300€ aan een nieuwe baan!

 

Wil jij weten bij welk bedrijf jij het beste zou passen? Meld je aan!

Meld je aan!

Speel jezelf in de kijker

Door het spel te spelen en jouw profiel up-to-date te houden krijgt ons algoritme inzichten in jouw voorkeuren en vaardigheden om jou vervolgens te verbinden met top bedrijven.

Makkelijk geld verdienen

Verdien geld met jouw anonieme profiel. Elke keer als jij vragen beantwoordt of als jij op een shortlist terechtkomt, krijg jij betaald. Het was nog nooit zo makkelijk om geld te verdienen!

Blijf anoniem

Wanneer je op de shortlist van een potentiële werkgever belandt, bepaal jij wanneer je je profiel onthult. Jij bent de baas over je eigen gegevens. Jij bent de held!

Maak matches

Speel de game en maak matches met de gaafste bedrijven, gebaseerd op jouw persoonlijkheid en skills. CV's zijn verleden tijd - focus op de toekomst!

Wat is Karreer?

Karreer.com is opgericht met het idee de recruitmentmarkt op de schop te gooien. De filosofie van Karreer.com is dat de rechtvaardigheid teruggebracht moet worden in de wereld van recruitment. Dit wordt gedaan door het buitenspel zetten van de onpersoonlijke, opdringerige recruiters. Want: jijzelf zou moeten verdienen aan jouw profiel! Onpersoonlijke ‘spam’ via LinkedIn wordt hierdoor tegengegaan. Matching vindt onder andere plaats op basis van persoonlijkheid. Jouw CV is niet belangrijk; het gaat erom wat jij in het heden en de toekomst wil!

Je krijgt betaald voor hun profiel: voor iedere stap dichterbij een nieuwe baan wordt een bijdrage toegevoegd aan je profiel. In onze ogen ben jij degene die geld kan verdienen aan je profiel, in plaats van de recruiter. Ben jij, als Java Developer, ook benieuwd geworden met welke bedrijven jij zou matchen? Meld je dan aan!

5mln

Aantal game swipes

Speel onze game: begin met swipen en leer meer over je persoonlijke profiel. Het is leuk, gemakkelijk en enigszins verslavend.

39k

Verdiend door gebruikers

Speel de Karreer game en krijg ervoor betaald - geld verdienen was nooit zo makkelijk.

17k

Gebruikers op ons platform

Word gematcht met de gaafste bedrijven. Maak een profiel en zie wat Karreer.com voor jou kan doen.

Toe aan een carrièreboost?

Blijf anoniem zo lang je wilt en verdien geld. Pak de regie over jouw carrière. Doe vandaag nog mee met 800+ andere software developers!

Share this page with friends